IX. Konferencija socijalnih radnika

Udruga za kreativni socijalni rad sudjelovala je na IX. Konferenciji socijalnih radnika s međunarodnim sudjelovanjem “Socijalni rad između politika i prakse”, Pula, 17 – 19.10.2018.

Predsjednica Udruge Danijela Đurak sudjelovala je s izlaganjem “Pčelarenjem do stvaranja radnih navika kod osoba u nepovoljnom položaju”. Predstavila je “Edukativno-urbani pčelinjak” na Savskoj Opatovini koji je Udruga osnovala 2012. godine. Prikazani su rezultati rada, te važnost i dobrobit pčelaranje kao radne terapije za korisnike. Prisutni su imali priliku probati med koji rade naši korisnici uz pomoć pčelara mentora.

Danijela Đurak i Maja Karamarko napravile su poster prezentaciju “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga u lokalnoj zajednici” u sklopu koje su predstavile trogodišnji program “Protecta”. Program je osmišljen sa svrhom unaprjeđenja kvalitete života obitelji, djece i mladih na području gradske četvrti Trešnjevka jug.

Više o samim projektima i programima možete pročitati na našoj internet stranici. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *